Blog

Liftend op vakantie

  • admin
  • 28 mei 2014
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Liften goedkope vakantie

Liften is terug heel wat populariteit aan het winnen bij verschillende reizigers daarom hebben we enkele leuke tips om je liftvakantie tot een goed einde te brengen.

Waarom op liftvakantie gaan?

Vele personen zien liften als gevaarlijk en beschouwen het al helemaal niet als een vakantie. Maar het is niet zo gevaarlijk en saai als je denkt.
Wanneer je op liftvakantie gaat kom je namelijk in contact met de lokale bevolking en bezoek je prachtige plekjes die je niet in een gewone reisgids zal terug vinden. Zelf ben ik al naar Spanje op liftvakantie geweest en dat verliep allemaal heel goed.
Al liftend op vakantie gaan is natuurlijk ook helemaal niet duur, je hoeft al niet voor je vervoer te betalen en met een beetje geluk vind je nog een leuke slaapplaats bij je chauffeur.

Is een liftvakantie dan niet gevaarlijk?
Nee, het is helemaal niet gevaarlijk wel moet je soms goed uit je ogen kijken. Hieronder geven we enkele voor een succesvolle en veilige liftvakantie.

– Reis nooit alleen, zorg altijd dat je met twee of drie personen bent
– Zorg ervoor dat je er verzorgd uitziet
– Wees niet bang om een lift te weigeren. Bij twijfel kan je gewoon het beste meteen de lift weigeren zo kan je heel wat bizarre en gevaarlijke situaties vermijden
– Wees altijd vriendelijk tegen de chauffeur
– Steek niet al je geld en belangrijke papieren op één plaats
– Vermijd gevaarlijke gebieden

Veel plezier op vakantie!

Categorieën

Deel dit bericht