Naar Hotel Utopia World

Beoordeling: Hotel Utopia World

  • Party
  • Weer
  • Eten
  • Cultuur

Onze aanrader: Turkije

Populaire bestemmingen


Utopia betekent: ‘een ideale samenleving waar alles beschikbaar is wat maar wenselijk is’. 
En dat geldt ook voor het vijfsterren Hotel Utopia World. Een schitterend complex. Direct gelegen aan de zee met een eigen strand, compleet met ligstoelen en parasols. Het hotel heeft verder heel veel luxe en vertier. Ook de leukste uitstapjes in de directe omgeving wil men graag voor je organiseren. Utopia World maakt waar wat wordt beloofd: een vakantie om nooit meer te vergeten.

Voorzieningen

Utopia World WaterparkUtopia World beschikt over een waterpark van maar liefst 15000 m2 groot. Met maar liefst twaalf waterglijbanen, waarvan 4 speciaal geschikt voor kinderen en 8 voor volwassenen. Voor een totale in- en ontspanning beschikt Utopia over een uitgebreid Health en Beautycentrum en een compleet fitnesscentrum. Met massage, sauna, stoombad en Jacuzzi. Gewone dagen kent dit hotel niet. Elke dag is het één groot feest. Want naast zon, zee, strand en zwembaden is er in het eigen amfitheater dagelijks ook nog een interessant animatieprogramma voor groot en klein. Met kinderdisco, live muziek, night party’s en heel veel sportevenementen.

All-inclusive

All-inclusiveAlle normale alcoholische en non-alcoholische dranken zijn 24 uur per dag beschikbaar. En gratis in alle zes de bars van het hotel. Ook bij de bars aan het zwembad en aan het privé strand.Alle maaltijden vinden plaats in buffetvorm. Het hotel beschikt daarnaast ook over een Italiaans-, een Turks- en een visspecialiteitenrestaurant. Zulke uitgebreide buffetten en menu’s, als je in Utopia World Hotel krijgt aangeboden, zul je nergens anders aantreffen. Tussendoor wordt je regelmatig ook nog koffie met gebak en allerlei snacks aangeboden. En in de ‘Yoruk-tent’ bakken de koks van het hotel (en in dit geval natuurlijk speciaal voor de kinderen) de heerlijkste pannenkoeken. 

Goedkoop naar: Hotel Utopia World?

Vind jij Hotel Utopia World leuk?