Blog

6 tips om je dagen in zelf-quarantaine eenvoudig door te komen

  • Desmond
  • 18 maart 2020
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Quarantaine tips

De huidige situatie in de wereld heeft er helaas toe geleid dat we onze vakantieplannen voor 2020 hebben moeten wijzigen. Een groot gedeelte zit nu zelfs thuis in zelf-quarantaine, om het coronavirus in de kiem te kunnen smoren. Maar maak je niet druk, want ook thuis kun je je zeker goed vermaken! We geven je alvast zes tips waar je de komende dagen mee kunt doorkomen. Heb jij nog bruikbare tips?

1. Facetimen met de squad

Tijdens deze lastig periode moeten we natuurlijk wel blijven socializen met onze dierbare vrienden. Start daarom eens een gezellig groepsgesprek via Facetime en nodig al je vrienden uit om eens lekker bij te kletsen.

2. Schoonmaken

We weten eigenlijk altijd wel een goed excuus te vinden om niet te hoeven schoonmaken in huis… Maar nu wordt het toch wel heel lastig om ons hier onder vandaan te praten. Dus handjes uit de mouwen en laat dat huis van je weer eens shinen en sprankelen.

3. Nieuwe taal leren

Als we de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un moeten geloven zijn er geen besmettingen te vinden in Noord-Korea. Hebben we dus alsnog een mooie vakantiebestemming gevonden voor dit jaar! Benut je tijd in quarantaine zo goed mogelijk door een nieuwe taal te leren, zoals het Koreaans.

4. Push-ups

Aangezien de gyms zijn gesloten voor de komende weken, hebben we direct een goed excuus om lekker lui op de bank te hangen. Maar zoals je wellicht al weet is dit buitengewoon slecht voor je. Blijf actief en blijf dus ook oefeningen doen om je spieren actief te houden en niet te laten verzwakken. Give me 100 push-ups!

5. Online shoppen

Lekker de stad in gaan zit er eventjes niet in, maar dat hoeft ons niet te weerhouden om alsnog vol passie te gaan shoppen. Online natuurlijk, maar dat mag de pret zeker niet drukken! Relaxed vanuit je je luie stoel, alvast je zomerkleding bestellen… Voor ehm, je vakantie volgend jaar.

6. Start een vlog

Pak je mobiele telefoon er bij en gooi die camera maar aan… En deel jouw ervaringen over het leven in zelf-quarantaine op Youtube. Zo heb je een prima tijdverdrijf voor de komende dagen/weken en kun je daarnaast ook nog een leuk centje bijverdienen.

Uw reactie

Categorieën

Deel dit bericht