Blog

Drie tips om geld te besparen op je vakantie in Nederland

  • admin
  • 02 februari 2021
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Vakantie in eigen land

Wil je er heel graag even tussenuit en baal je dat je dit jaar niet op vakantie kan? Niet getreurd! Dit is hét moment om de mooiste gebieden in Nederland te leren kennen! Kies bijvoorbeeld voor een chalet in Drenthe of een vakantiepark in Rotterdam. Dat is niet alleen mooi, maar het kan je met deze tips ook nog eens veel geld besparen!

  1. Boek een arrangement

Het is voor vakanties in Nederland interessant om te kijken naar arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor een hotelovernachting inclusief ontbijt en lunch. Er zijn zelfs arrangementen waarbij je hotelovernachtingen combineert met volledige fietstochten. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de website van Europarcs om te ontdekken wat er mogelijk is op het gebied van arrangementen.

  1. Vertrek op het juiste moment

Je kan veel geld besparen door op het juiste moment je vakantie te boeken en op de juiste dagen te vertrekken. Maar hoe weet je wat de beste tijden zijn? Het is belangrijk om niet te vroeg, maar ook niet te laat te boeken. Plan je vakantie tussen drie maanden en drie weken voor de gewenste vertrekdatum. Kies als aankomstdatum in ieder geval niet zaterdag of zondag. Dat zijn de populairste dagen en daarom extra duur.

Wil je in een hotel overnachten? Wacht dan juist wel tot het allerlaatste moment. Uit onderzoek is gebleken dat overnachtingen in hotels het goedkoopst zijn als je last-minute boekt. Het risico is natuurlijk wel dat je dan wellicht niet meer naar de plek kan waar je graag naar toe zou willen.

  1. Gebruik je voordelen

Ben je lid van de ANWB? Of ben je aangesloten bij de Postcodeloterij? Gebruik dat voordeel! Zij bieden namelijk de leukste uitjes aan tegen korting, zoals een dagje dierentuin, pretpark of museum. Of je nu een verliefd koppeltje bent of een gezin met drie kinderen, voor ieder is er wat wils tegen een mooie prijs.

Ben je niet aangesloten bij een van de genoemde organisaties? Geen punt. Er zijn online meerdere voordeel- en kortingsbonnen te vinden die helpen je vakantie betaalbaar te maken. Kijk bijvoorbeeld eens op uitjes.nlvakantieveilingen.nl of tripper.nl voor korting op jouw gewenste activiteit!

Enthousiast?

Ben je enthousiast? Boek snel een huisje in een van de prachtige gebieden van ons land. Kies bijvoorbeeld voor een chalet of bungalow op een van de parken van Europarcs en geniet van je welverdiende vakantie. Veel plezier!

Uw reactie

Categorieën

Deel dit bericht