Blog

Een goedkope vakantie scoor je tijdens Black Friday

  • Lan
  • 03 juni 2019
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Black Friday vakantie

Zon, zee en strand of toch liever tempels, kerken en musea? Elk mens heeft een ander beeld van de ideale vakantie. Echter is er één overeenkomst: we willen zo goedkoop mogelijk weg! Zeg nou zelf, het op de kop tikken van een goedkoop reisje geeft een vreugdevol gevoel. Wanneer kan dat nu beter, dan tijdens Black Friday?

Wat is Black Friday?black friday

Het jaarlijkse event overgevlogen vanuit de VS biedt een breed scala aan kortingen en aanbiedingen. Het is een heuse feestdag. We zien de kortingen op deze vrijdag in November toenemen. Tijdens de eerste Black Friday in Nederland deden lang niet alle winkels mee, het was immers nog geen Nederlandse trend. Inmiddels is dat wel anders, veel mensen sparen hun zuurverdiende centjes op en smijten deze over de toonbank op deze bewuste dag.

Reizen

Waar Black Friday met name bekend staat om de deals rondom elektronische zaken, vergeten veel mensen dat het thema ‘Black Friday reizen’ steeds meer aanbieders trekt. Van reisbureaus tot vliegmaatschappijen, ze bieden jou allemaal de mogelijkheid om voor een leuke prijs op vakantie te gaan. Zo waren de TUI Black Friday deals vorig jaar een grote hit. Tot wel €100 korting werd er weggegeven op reisjes. Uiteraard hoef je jezelf niet te beperken tot het aanbod zomervakanties. Vaak zijn de kortingen geldig op wintersport vakanties, dagjes weg, weekendjes weg en ga zo maar door. Het aanbod is ieder jaar weer verschillend, dus neem dit jaar zelf een kijkje!

Bereid je voor

Houd er rekening mee dat Black Friday bij de meeste aanbieders slechts 1 dag duurt. Op de dag zelf beslissen wat jouw wensen zijn is dus niet aan te raden. Bedenk ruim van tevoren welke opties bij jou in de smaak vallen. Beperk jezelf niet tot slechts één keuze, voor het geval dit aanbod niet aanwezig is.

Neem bijvoorbeeld een à twee landen in gedachten. Wellicht twijfel je tussen een strand- en cultuurvakantie. Check beide opties en overweeg welke de voorkeur heeft. Neem een prijs in gedachten. Wil je all-inclusive of ga je op pad met een camper? Al deze vragen/dilemma’s kun je het best beantwoord hebben voor je op koopjesjacht gaat. Het aanbod zal namelijk groot zijn en je wilt niet ter plekke nog te lang twijfelen. Neem deze tips mee in jouw proces en dan vind jij zeker jouw goedkope droomvakantie!

Uw reactie

Categorieën

Deel dit bericht