Blog

Een leuk alternatief voor een dure vakantie

  • admin
  • 02 april 2018
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
goedkope vakantie dagtickets atomium

Wil je deze zomer eindelijk eens die nieuwe keuken installeren of heb je simpelweg geen tijd om een lange vakantie in te plannen? Met een of meerdere daguitstapjes sla je 2 vliegen in 1 klap: overdag een zalig vakantiegevoel en ’s nachts geniet je van het comfort van je eigen huis. Wij vragen ons af waarom we dit niet vaker doen in plaats van zo’n lange vakantie…

Dagje weg? Zo geregeld!

In tegenstelling tot een verre vakantie, vereist een daguitstap amper voorbereiding. Je laadt de auto in, springt de trein op of neemt een bus naar jouw bestemming en de pret kan beginnen. Als je wil besparen op toegangskaarten, koop je deze best op voorhand. Zo verlies je ook geen tijd met aanschuiven. Zeker tijdens het hoogseizoen kan je behoorlijk lang aanschuiven aan de ingang van je favoriete trekpleister. Dankzij handige websites als dagtickets.be vermijd je frustraties, verlies je geen tijd en bespaar je bovendien op de aankoopprijs.

Toerist in eigen land

Het lijkt almaar aan populariteit te winnen en terecht! Want waarom zou je het ver gaan zoeken als er ware schatten om de hoek liggen. Die ontdek je makkelijk, zonder veel voorbereiding en juist daarom verrassen ze je vaak des te meer. Lekker eten? Dat vind je bij ons toch ook! Gezellige cafeetjes en toffe bars? Daarvoor moet je niet naar het buitenland… Een dagje weg in Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Amsterdam, Utrecht: je zal niet weten waar beginnen!

Van pretpark tot museum

Wil je de adrenaline door je lijf voelen stromen in een attractiepark of leer je liever iets bij? Kiezen is verliezen. Maak een compromis met vrienden of de kinderen: op zaterdag bezoek je een interactief museum, op zondag leven jullie je uit op de doldwaze attracties van een pretpark. Keuze genoeg in België en Nederland, maar ook in Duitsland, Frankrijk en zelfs Spanje. In vele parken, van het Dolfinarium tot Mini-Europe, leren jij en de kids iets bij zonder dat je er goed en wel bij stil staat.

Pluk de dag

Een van de grootste voordelen aan een daguitstap is de flexibiliteit. Het aanbod is zo divers dat je waarschijnlijk een lijstje zal moeten starten met de leukste attractie- en avonturenparken, musea, monumenten en meer. Zet deze al zeker op je bucket list: extra goedkoop wintersporten in de zomer op een overdekte skipiste, naar het subtropisch waterpretpark in hartje winter, eindelijk eens de bollen van het Atomium langs de binnenkant bewonderen en paintballen met jouw sportclub. Veel plezier!

dagtickets goedkope vakantie parc Astérix

Uw reactie

Categorieën

Deel dit bericht