Blog

Goedkoop op vliegvakantie, hoe doe je dat?

  • admin
  • 15 september 2021
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Goedkoop op vliegvakantie

Via Goedkopevakantie.com kan je diverse goedkope vakantiebestemmingen boeken. Maar, als je op vliegvakantie gaat, kunnen hier nog onverwachte hoge kosten bij bovenop komen. Dit hoeft echter niet als je goed voorbereid bent over hoe je goedkoop op vliegvakantie gaat. Daarom vind je in deze blog diverse tips die hierbij kunnen helpen.

Het is allereerst belangrijk om te weten wat de regels qua bagage zijn bij een vliegvakantie. Diverse vliegmaatschappijen hebben hier namelijk andere regels voor. Daarom raad ik je aan om eerst te checken of je koffer of tas voldoet aan de maten die staan aangegeven. Hierbij moet je letten of je met alleen handbagage reist of (ook) een koffer in het ruim meeneemt. Voor een goedkope vliegvakantie is het reizen met alleen handbagage wel het voordeligst. Maar, mocht je nou van plan zijn om langer op reis te gaan, of heb je veel bagage nodig? Dan, is het wel aan te raden om een koffer in het ruim bij te boeken. Als je dit op tijd doet, dan liggen de kosten rond de 20 tot 40 euro per koffer. Hierbij is het wel aan te raden om de koffer goed te wegen voor vertrek. Zo weet je zeker dat je niet extra hoeft bij te betalen bij aankomst op het vliegveld, en kan je alsnog goedkoop op vliegvakantie.

Het is daarnaast sterk aan te raden om vooraf een parkeerplaats te boeken. Dit kan eenvoudig en snel via ParkCare. Via deze website kan je namelijk tegen een voordelig parkeertarief en tegen de laagste prijsgarantie een parkeerplek nabij diverse (internationale) luchthavens boeken. Het reserveren van een parkeerplek bij een vliegveld was nog nooit zo makkelijk! Zo kan je namelijk parkeerplaatsen boeken voor parkeren Schiphol, goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport, Brussel Airport parkeren en Keulen Airport parkeren tot aan parkeren nabij Bremen Airport en Eelde Airport luchthaven parkeren.

Je vult eenvoudig de gewenste parkeerdata en parkeertijdstippen in, waarna er een lijst met beschikbare parkeeraanbieders tevoorschijn komt. Deze kan je vervolgens bekijken, of filteren op locatie, voorzieningen of services. Ook zijn er diverse parkeervormen beschikbaar, zoals shuttle parking en valet parking. Zodra je de geschikte parkeerplek gevonden hebt, dan kan je deze direct boeken via de website. Hiermee zet je direct jouw voordelige parkeertarief vast. Je betaalt simpelweg met een van de veilige betaalmethodes om de reservering definitief te maken. Hierna ontvang je de boekingsbevestiging met extra informatie over de parkeerplek en parkeeraanbieder. Bij aankomst bij de parkeeraanbieder of luchthaven laat je deze bevestiging zien en je kan zo doorrijden. Je bespaart dus niet alleen geld, maar ook tijd! Goedkoop parkeren rondom vliegvelden is zeker mogelijk.

Ook kan ik aanraden om wat eten en lege drinkflesjes mee te nemen naar de luchthaven. Eten is namelijk erg duur op het vliegveld, waardoor je budget al best flink kan inslinken. Ook lege flesjes meenemen is een aanrader. Deze kan je namelijk na de security of douane check vullen op de wc’s of op watertappunten. Zo hoef je dus ook geen drinken te kopen op het vliegveld.

Als laatste tip zou ik willen meegeven dat de vliegvakantie ook snel vrij duur kan worden door het eten wat gekocht moet worden, eenmaal op bestemming. Doordat het met het vliegveld vaak niet goed mogelijk is om eten mee te nemen, zal je het een en ander moeten kopen. Vaak zijn supermarkten en winkels dichtbij grote toeristische attracties of stranden vrij prijzig. Vraag daarom eens na bij het hotel of de eigenaar van een vakantiehuisje wat goede adressen zijn om eten te kopen. Daarnaast, is ook uiteten gaan dichtbij grote plekken erg prijzig. Kijk dus vooral goed om je heen en kies ervoor om een restaurant uit te zoeken wat hier iets verder vandaan ligt. Vaak eet je dan namelijk veel lekkerder en voor een lagere prijs.

Zo zie je maar, goedkoop op vliegvakantie is heel goed mogelijk!

Uw reactie

Categorieën

Deel dit bericht