Blog

Gratis Nederlandse radio luisteren op vakantie? Dat kan!

  • Desmond
  • 20 juni 2019
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Radio strand

Dat ging vroeger nog een stuk lastiger, maar vandaag de dag is dat een fluitje van een cent geworden. Tegenwoordig heb je enkel een internetconnectie of Wifi-verbinding nodig om je favoriete Nederlandse radioshow in het buitenland te beluisteren!

Weet je nog niet waar je naar wilt luisteren? Dan hebben wij alvast een handig overzichtje voor je gemaakt, met de meest populaire radioprogramma’s van dit moment. Kies je favoriet uit en dan geniet ook jij tijdens je vakantie van de leukste radio van Nederland!

538 ochtendshow met Frank Dane (Radio 538)

538 ochtendshowRadio 538 kent al jarenlang de beste luistercijfers van Nederland, en wordt daarmee gezien als het sterkste radiomerk van Nederland. Begin 2019 kwam Frank Dane (de broer van Tv-presentator Robert Jensen) het stokje over -na 21 jaar- van Edwin Evers bij Radio 538. De 538 ochtendshow is elke werkdag te beluisteren tussen 06.00 en 10.00 ’s ochtends. Voor de beste Elke ochtend worden de laatste nieuwtjes en actualiteiten besproken tezamen met zijn collega’s Jelte, Jelmer, Henk en Hannelore. Gezellige praat, aangevuld met de laatste pop-, dance-, rock- en Rnb hits van dit moment.

De Coen en Sander Show (Radio 538)

Sinds augustus 2015 zijn Coen Swijnenberg en Sander Lantinga elke maandag tot en met donderdag te horen op Radio 538. Het komische duo is al vanaf 2006 samen te horen op de radio, maar hebben enkele jaren terug de overstap gemaakt van 3FM naar 538. De twee worden natuurlijk ondersteund door de goedlachse nieuwslezeres Jo van Egmond. Tune in vanaf 16.00 in de middag tot 19.00 in de avond voor je dagelijkse portie gezelligheid.

Veronica Inside (Radio Veronica)

Radio VeronicaDeze radioshow dankt zijn naam aan het gelijknamige voetbalprogramma op de televisie. Net als bij de televisieshow neemt Wilfred Genee de rol op zich van gespreksleider. Hij wordt daarbij ondersteund door Niels van Baarlen en Rick Romijn; die we natuurlijk nog kennen als sidekicks van Edwin Evers. De mooie Celine Huijsman zorgt voor de kritische noot en een verfrissende mening. Daarnaast is moppentoppers een elke dag terugkomend ritueel en worden er vaak diverse bekende (voetbal)gasten uitgenodigd. Luister maandag tot en met maandag va 16.00 tot 18.00 uur in de middag. Op vrijdag wordt de host vervangen door Jan Joost van Gangelen en begint de uitzending een uurtje eerder.

Ekdom in de morgen (Radio 10)

Gerard Ekdom is ondertussen al een oude gediende in de radiowereld. Na jarenlange trouwe dienst, maakte hij in 2015 de overstap naar NPO Radio 2. Om vervolgens in 2018 de stap te maken naar Radio 10. Ekdom in de morgen is elke dag tussen 06.00 en 10.00 in de ochtend te beluisteren. De muziek varieert tussen diverse hits uit de 70s, 80s en de 90s, maar ook afgewisseld met populaire hits van deze tijd. Heb je een leuke song gehoord, maar weet je niet wie het is? Gerard Ekdom alias Dokter Pop stelt zich elke ochtend beschikbaar om jou te helpen!

Mattie & Marieke (Q-music)

Q-musicMattie Valk en Marieke Elsinga (ja, die van televisie) vormen samen een prettig duo in hun eigen show; Mattie & Marieke. Elke dag van 06.00 tot 10.00 in de ochtend te beluisteren op Q-music. Geniet van de niet te evenaren chemie tussen beiden en vergeet natuurlijk niet Raad het geluid. Kun jij het geluid raden en een mooi geldbedrag winnen? De radioshow wordt elke dag opgevolgd door het Foute Uur, met de ‘slechtste’ platen uit het verleden.

Luisteren.nl is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk radio portal, waarbij alle grote en meest populaire Nederlandse radiozenders worden samengebracht onder één dakje. Zowel landelijk als regionaal, je vindt het hier allemaal! Oftewel: volledig gratis muziek luisteren.

Uw reactie

Categorieën

Deel dit bericht