Blog

De leukste glampings in Frankrijk vind je hier

  • admin
  • 05 april 2022
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Glampings in Frankrijk

Ben jij helemaal fan van het concept van glamping? Heel begrijpelijk, want het is al lang niet meer nodig om in te leveren op luxe om een fijne kampeervakantie te hebben. De tijd dat je in een klein tentje al je spullen kwijt moest en in het toiletgebouw moest douchen is voorbij, want tegenwoordig is glamping helemaal hip. Als je een glamping vakantie dichtbij huis wilt kun je natuurlijk een Villatent in Nederland boeken. Ook in Frankrijk verschijnen de glampings (campings waar ze glamping tenten hebben) echter ook steeds meer. En dat vinden de meeste mensen fijner, want in Frankrijk heb je toch wat meer garantie op lekker weer. Lees snel verder om er achter te komen welke glampings Frankrijk het meest populair zijn en waarom.

Camping La Pech Charmant in de Dordogne

In het hart van de Dordogne ligt deze prachtige camping, waar ze naast normale kampeerplaatsen ook luxe glamping tenten hebben. Deze zogeheten safaritenten zijn vanbinnen van alle gemakken voorzien, waardoor je haast zou vergeten dat je aan het kamperen bent. De tenten zijn net als de tenten op de andere campings geschikt voor max. 6 personen, en hebben hun eigen badkamer en keuken. Je hebt op deze camping veel privacy naast je tent, en er zijn super veel voorzieningen. Denk aan een animatieclub, een speeltuin, voetbalveld, buitenzwembad en zelfs hangmatten bij de tent. In de prachtige omgeving kun je fietsen en wandelen, en er zijn vele schattige dorpjes te ontdekken rondom La Pech Charmant. Als je fan bent van de Dordogne is deze glamping zeker een aanrader!

Camping Le Coin Tranquile in Les Abrets

In de prachtige Franse Alpen staat gastvrijheid centraal op deze mooie, natuurlijke camping. De omgeving is werkelijk waar prachtig, en je zult er dan ook helemaal tot rust komen. Kies op deze camping voor een luxe villatent met eigen sanitair, en geniet van de ultieme vrijheid die glamping je biedt. Voor de kinderen is er een animatieclub en miniclub, en voor de volwassenen een binnen- én buitenzwembad, en natuurlijk de kalmte en rust. Dit is geen camping waar je middenin de drukte zit, maar een rustige plek waar je kunt genieten van de natuur. Zoek jij glampings in Frankrijk waarin je werkelijk middenin een bos kampeert? Dan is Le Coin Tranquile de juiste keuze voor jou!

Camping Leï Suves aan de Côte d’Azur

Op deze luxe camping aan de Côte d’Azur kom je tevens helemaal tot rust. In de twee zwembaden zoek je verkoeling, en als je wilt wandelen stap je gewoon het campingterrein af, recht de natuur in. Het is een relatief grote camping, maar dat betekent niet dat het er constant een drukte van jewelste is. De ruime opzet garandeert je voldoende privacy, en er is een restaurant, bar, minisupermarkt en zelfs een bakker voor je dagelijkse maaltijden. De safaritenten zijn zeer compleet ingericht, zodat je ondanks dat je aan het kamperen bent van alle gemakken bent voorzien. Als jij fan bent van deze regio is deze camping dus zeker een aanrader!

Uw reactie

Deel dit bericht