Blog

Netflix tips: op reis vanuit je luie stoel

  • Desmond
  • 02 april 2020
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Netflix Corona

De laatste weken zijn we helaas steeds meer gewend geraakt aan thuiszitten. Al onze vakantieplannen hebben we diep in onze vriezer gestopt en die lijken ook niet op korte termijn te worden ontdooid. Maar er is nog wel een lichtpuntje te benomen in ons leven: Netflix. Zo kun je met behulp van deze selectie aan films en series alsnog een reis maken naar de mooiste bestemmingen die deze wereld te bieden heeft… En dat vanaf de luie stoel! Wij hebben de drie meest indrukwekkende titels voor je verzameld. Zo kom jij die extra paar weekjes thuiszitten zonder enige moeite door.

Unbranded

Vier stoere mannen op hun mustangpaard, die meer dan 3000 mijl reizen van Mexico naar Canada. Het klinkt als het begin van een goede Western, maar er schuilt veel meer diepgang in deze inspirerende serie. Dwars door Noord-Amerika, trotseren deze mannen alles wat op hun pad komt. Zij hebben als ultiem doel om de regering in te laten zien dat deze mustangpaarden nog van grote waarden kunnen zijn. De regering heeft namelijk besloten dat deze paarden gevangen dienen te worden en vervolgens aangeboden zullen worden als adoptiepaarden. Bereid je voor op een prachtige en gedenkwaardige reis door het veelzijdige Amerika.

The Ivory Game

Nog steeds zijn er elk jaar weer 20.000 olifanten de dupe van de wereldwijde ivoorhandel. Met name in de Savannes van Kenia worden er elke dag olifanten gedood door stropers die hun slagtanden willen bemachtigen. In The Ivory Game word je meegenomen in een netwerk van de ivoorsmokkelindustrie. Je ziet hierbij zeer ingrijpende beelden waarin men de levens van de -met uitsterven dreigende- olifanten te redden. Ondanks de soms heftige beelden, beleef je ook prachtige scenes waarin de adembenemende natuur van het Afrikaanse Kenia te bewonderen is.

72 dangerous places to live

Sommige mensen zijn eigenlijk altijd op zoek naar een bepaalde spanning in het leven. Zij hebben het er dan ook voor over om eventuele bijkomende risico’s te accepteren en het avontuur alsnog vol goede moed aan te gaan. Voor de mindere ‘dare-devils’ onder ons is 72 dangerous places to live dan ook de ideale serie om vanuit je veilige bank alsnog het avontuur te starten. Je wordt in deze indrukwekkende meegenomen naar 72 gevaarlijke plekjes op deze aardbol. Zo kun je orkanen, bosbranden en aardbevingen verwachten, maar ook lawines en smog. Waarom blijven toeristen deze plekken toch zo graag bezoeken? In deze serie vind je hier ongetwijfeld het antwoord op.

Uw reactie

Categorieën

Deel dit bericht