Blog

Op vakantie in eigen huis: Woonkameroen, Tuinzania en Halsinkie!

  • Desmond
  • 25 maart 2020
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Coronavirus

Woonkameroen
Zet de verwarming lekker op standje 30º Celsius en haal je zwembroek of bikini maar tevoorschijn. Dat wordt een paar weken genieten van het altijd zonnige en culturele Woonkameroen.

Tuinzania
Altijd al eens de Kilimanjaro willen beklimmen? Laat je tijdens deze periode zeker niet tegenhouden! Pak de schep er bij en creëer een eigen berg in Tuinzania. Vergeet natuurlijk geen selfie te maken -voor op al je social media kanalen- wanneer je de top hebt bereikt van de hoogste berg van Afrikamer.

Halsinkie
Voel je je toch prettiger wanneer de temperatuur wat lager is? Kies dan voor een avondtripje naar Halsinkie. De temperatuur ligt hier altijd wat lager, waardoor je lekker kunt afkoelen van alle quarantaine-frustraties.

Islamabadkamer
Negatief reisadvies? Nee hoor! Je kunt in deze periode zorgeloos een bezoekje brengen aan Islamabadkamer. Het kan hier wel onwijs gaan regenen, waardoor je af en toe het gevoel hebt onder de douche te staan.

Schuurmonnikoog
Als je liever wat dichter bij huis wilt blijven, kies dan voor het pittoreske Schuurmonnikoog! Je kunt hier namelijk echt van alles doen… Pak lekker de fiets, of pak een rubber opblaasbootje. Je kunt het zo gek niet bedenken of je zult het hier vinden.

Keukenhof
In de keukenhof vind je alle kleuren en smaken van de regenboog. Je kijkt je ogen uit! Je vindt er niet alleen bloemen, maar ook alle soorten groenten en fruit. Vergeet ook niet even een smakelijk tussendoortje mee te pikken in het restaurantje. Zo heb je weer genoeg energie voor heel de dag.

Balkonlanden
Het is even reizen en je hebt het gevoel dat de tijd hier stil heeft gestaan… Maar, de balkanlanden zijn onwijs veelzijdig! Je zult je hier geen moment vervelen met alle historische bezienswaardigheden uit het verleden. Het grauwe weer kan wellicht een donker gevoel geven, maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk.

Uw reactie

Categorieën

Deel dit bericht