Blog

Drie redenen waarom mini reisverpakkingen perfect zijn voor op vakantie

  • Claudia
  • 24 augustus 2020
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Koffer

Iedereen die regelmatig reist kent ze wel: mini reisverpakkingen. Deze kleine varianten van grote verpakkingen zijn dé perfecte oplossing voor elke reis. In deze blog lees je drie redenen waarom vakantie mini’s daarom zeker niet mogen ontbreken tijdens jouw volgende vakantie.

Je creëert meer ruimte in de koffer

Meer ruimte hebben in je koffer is altijd fijn. Mini reisverpakkingen vormen dan ook de perfecte vervanging voor grote verpakkingen. Door voor de kleine variant van jouw favoriete product te gaan in plaats van de grote versie is je koffer op de heenweg minder zwaar en kun je zelfs een extra boek meenemen of toch die lekkere warme trui in de koffer stoppen. Mini’s zijn daarnaast ook een stuk lichter dan grote verpakkingen, zodat je hierdoor minder snel de maximale aantal kilo’s die je mag meenemen overschrijdt.

Met vakantie mini’s kun je ook zorgen dat je op de terugweg wat ruimte overhoudt, zodat je op de locatie nog wat (souvenirs) kunt shoppen. Neem dus in plaats van een grote tube tandpasta een mini tandpasta mee en in plaats van een grote fles shampoo een mini shampoo om te zorgen dat jouw volgende reis een stuk comfortabeler wordt. Ook handig: een klein flesje zonnebrand stop je bijvoorbeeld veel makkelijker in je strandtas dan een grote verpakking, zodat je hier ook profijt van hebt als je een dagje op stap gaat.

Koffer

Je mag mini reisverpakkingen meenemen als handbagage

Als je gaat reizen met enkel handbagage is het meenemen van grote verpakkingen lastig. Je mag namelijk enkel verpakkingen meenemen met een maximale inhoud van 100 milliliter. In totaal mag er 1 liter vloeistof mee in je handbagage. Kiezen voor vakantie mini’s is dan ook noodzakelijk. Niet alleen mag je deze gewoon zonder problemen in je handbagage stoppen, ook kun je veel meer verschillende soorten vloeistof meenemen. Twee vliegen in één klap.

Je hebt niet zo veel nodig

Eigenlijk een van de belangrijkste redenen: je hebt helemaal niet zoveel nodig op vakantie. Zeker als je slechts een weekendje weg gaat, maar ook als je wat langer op pad bent; een grote verpakking zoals je die thuis gebruikt is vaak te veel. Een hele tube tandpasta ga je bijvoorbeeld waarschijnlijk nooit helemaal gebruiken, waardoor een mini tandpasta een veel beter idee is. Hetzelfde geldt voor zonnebrand, shampoo, deodorant en allerlei andere kleine reisverpakkingen. Dit soort kleine verpakkingen zorgen er bovendien voor dat het gewicht van je bagage aanzienlijk lager wordt, waardoor dit een stuk comfortabeler is tijdens vliegreizen en andere (vakantie)tripjes.

Neem jij tijdens je volgende vakantie ook mini reisverpakkingen mee? Je bespaart hiermee ruimte in je koffer en hebt toch alles bij je wat je nodig hebt. Zo wordt je vakantie nóg fijner.

Koffer

Uw reactie

Deel dit bericht