Blog

Waar moet jouw bootmatras aan voldoen?

  • admin
  • 22 september 2022
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Boot

Een bootmatras moet er natuurlijk voor zorgen dat jij heerlijk kunt slapen op de boot. De matras moet over jouw wensen en behoeftes beschikken om zo te voldoen aan de eis van een top bootmatras. De zoektocht naar een matras dat naadloos past in jouw boot en op een perfecte manier aansluit bij jouw slaapstijl kan lastig zijn. Je wilt een bootmatras hebben waarmee jij zorgeloos op een welverdiende vakantie kunt gaan en daar volledig van kunt genieten. Daarom wordt er in deze tekst gekeken naar twee opties voor een bootmatras, de vier stappen voor een matras op maat en een extra mogelijkheid voor een verkoelend matras.

De twee verschillende bootmatrassen

De premium bootmatras is de eerste optie die bekeken wordt. Deze geeft een uitstekende ondersteuning tot aan de 130 kg met daarbij een optimale ventilatie en ondersteuning van het lichaam. Deze matras, gemaakt van de beste koudschuim in Nederland met een dikte van 15 centimeter, is te verkrijgen in een soft, medium of firm uitvoering. Het is de keuze aan jou wat jij het fijnst vindt. De andere optie genaamd excellent bootmatras, heeft naast een uitstekende ondersteuning tot 130 kg ook drukverlagende schuimen. Dit zijn koudschuimen en traagschuim. De matras is, net zoals de premium uitvoering, beschikbaar in een soft, medium of firm variant. Daarbij is er de keuze voor een dikte van 15 of 18 centimeter. Dit alles gemaakt van de beste koudschuim in Nederland met een bijbehorende traagschuim toplaag die verkoeld. Het is een zeer geschikte optie voor mensen die last hebben van rug- spier- of gewrichtsklachten.

Bootmatrassen zijn hier verkrijgbaar

De net beschreven bootmatrassen zijn verkrijgbaar bij Seminautic. Zij werken met een vier stappenplan om perfect maatwerk te leveren voor jouw bootmatras. De stappen zien er als volgt uit. Stap één is een persoonlijk gesprek. Slaapadviseurs komen naar de locatie van jouw boot en bespreken alle mogelijkheden ten opzichte van jouw wensen, behoeftes, slaaphouding en lichaam. Na dit gesprek worden er opties klaargelegd voor proefliggen. Je kunt zo uittesten of een matras je bevalt. Als je een keuze hebt gemaakt gaan ze voor jou aan de slag. Er wordt een bootmatras op maat gemaakt. De maten worden door een geavanceerd lasergestuurd meetapparaat opgenomen. Wanneer het matras gemaakt is wordt deze, na het maken van een afspraak met de bezorgingsdienst, geleverd en geplaatst op de boot.

De extra mogelijkheid voor verkoeling

In de haven kan aan boord van een boot de temperatuur benedendeks best oplopen. Daarom wordt er hiervoor een oplossing geboden in de vorm van een optie om het bootmatras te gaan voorzien van KülKote. Dit is een in Zwitserland ontwikkelde coating op waterbasis. KülKote reguleert de temparatuur door te reageren op de lichaamstemperatuur. Dit proces gaat de hele nacht door. Zo kun je naast een hoge kwaliteit bootmatras die naadloos in de boot past en perfecte comfort heeft, nog een extra eigenschap toevoegen die voor zorgeloze nachten zorgt. Een bootmatras kan voldoen aan alle behoeftes en wensen die jij hebt.

Uw reactie

Deel dit bericht