Blog

Top 10 gratis activiteiten in New York

  • 26 augustus 2019
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Citytrip New York

Ben je van plan om binnenkort de Big Apple te gaan bezoeken? Dan kun je waarschijnlijk wel wat handige tips gebruiken. Helaas nemen veel attracties en bezienswaardigheden in New York de nodige kosten zich mee… En dat is natuurlijk net niet wat je kunt gebruiken na het boeken van een dure reis. Vandaar dat we een lijst voor je hebben samengesteld met tien gratis attracties en bezienswaardigheden. Helemaal voor noppes en voor niets!

Wandelen door Central Park

Wandelen Central Park
Romantische fonteinen, gezellige eetkraampjes en prachtige vijvers… Ga voor een heerlijke wandeling door het iconische Central Park!

Rondleiding City Hall

Rondleiding City Hall
De plek waar sinds 1812 de gemeenteraad van de stad zich heeft gevestigd. Wel ruim van tevoren reserveren: een gratis rondleiding door het stadhuis van New York.

Governor’s Island bezoeken

Governor's Island bezoeken
Tijdens de zomermaanden is dit miniscule eilandje gratis te bezoeken. Ontsnap even aan de hectiek van het drukke centrum en kom hier heerlijk tot rust.

9/11 herdenkingsmonument

9/11 herdenkingsmonument
Beter bekend als ‘Ground Zero’… Een adembenemend monument, waarbij de slachtoffers worden herdacht van de terroristische aanslagen in 2001.

The High Line

The High Line
Dwars door Manhattan is een oude spoorlijn omgetoverd tot een groot wandelpark. Geniet van de leuke kraampjes met internationaal voedsel en het mooie uitzicht over de stad.

Staten Island Ferry

Staten Island Ferry
Deze gratis boot brengt je van Manhattan naar Staten en weer terug. Tijdens je reis op het water kom je ook nog het alom bekende Vrijheidsbeeld tegen. Perfect voor het maken van de ideale foto!

Public library

Public library
Geniet van het prachtige interieur en het fraaie design in Beaux Artstijl. Deze bibliotheek is met geen ander te vergelijken!

The Tonight Show bijwonen

The Tonight Show bijwonen
Deze langlopende late night talkshow is gewoon door iedereen bij te wonen! De show wordt elke werkdag opgenomen door tv-host Jimmy Fallon. Misschien kom je jezelf wel tegen op de Amerikaanse televisie!

Public pools

Public pools
Wil je tijdens de warme zomerdagen de warmte even ontlopen? Plons dan in het verkoelende water van één van de tientallen public pools.

Brooklyn Brewery

Brooklyn Brewery
Elke zaterdag kun je hier gratis een tour krijgen en zien hoe bier wordt gebrouwen. Het proeflokaal biedt uiteraard de mogelijkheid om het bier direct even uit te testen!

Uw reactie

Categorieën

Deel dit bericht