Blog

Wat voor soort groepsreis past bij jullie?

  • Fleur
  • 28 september 2020
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:

Binnenkort een leuk uitje met familie, werk of school? Dan is een groepsreis wel een hele leuke optie. Duke Travel biedt allerlei toffe groepsreizen aan. Je kunt uit een groot aanbod kiezen en bepaal zelf wat jij allemaal wilt doen. Jouw wensen worden bekeken en behandeld. Met behulp van een groepsreis zorg je ervoor dat iedereen meekan. Vanaf 20 personen kun je een groepsreis aanvragen. Je kunt uit allerlei bestemmingen kiezen, maar welke bij jullie past is de vraag. Waar houdt jullie groep van? Onderzoek dit en kies uit 1 van de volgende groepsreizen.

1. Stedentrip

Je kunt ervoor kiezen om een stad te gaan bezichtigen met de hele groep. Voor zowel een kort weekendje als een volledige week is dit optioneel. Je kunt de meest fantastische steden in Europa bezichtigen. Kijk daarom ook altijd even voor groepsreizen in Europa.

Ga met je hele team, familie of klas naar een stad en tour samen door de stad heen. Neem als voorbeeld de meest bekende steden Barcelona, Parijs, Rome of Londen. Er zijn hier genoeg bezienswaardigheden om te bezichtigen. Hiernaast zijn er natuurlijk nog genoeg gezellige winkelstraten waar je terecht kan voor heerlijke shopsessies. 

2. Wintersportvakantie

Op vakantie naar een gebied vol met witte sneeuw? Dat is natuurlijk ook leuk! Je kunt er ook voor kiezen een wat sportievere vakantie tegemoet te gaan. Dit hangt natuurlijk wel van jezelf af, want je kan in skigebieden ook hele dagen genieten van de wellness opties en après-ski gebieden. Je kunt het zo sportief maken als jullie zelf willen. Een wintersportvakantie wordt geboekt inclusief skipassen, skikleding, ski materialen en verblijf. Je bent dus helemaal voorbereid om er een week vol plezier van te maken. Misschien ben jij wel de beste van de groep? Kom erachter tijdens leuke wedstrijdjes!

3. Rondreizen

Jullie kunnen er ook voor kiezen om je te laten rondleiden in een mooie plek in Europa. Dan krijg je de kans om alle hoogtepunten van een bepaalde regio of streek te zien. Het allerleukste is om dit te doen met een touringbus die jullie overal voor de deur afzet. Je zult genieten van het uitzicht vanaf de bus en als je geluk hebt vind je een plekje op de eerste verdieping en kun je genieten van het open dak. 

4. Survival

Wil je met de hele groep op avontuur? Dan zit je met een survival vakantie altijd goed! Tijdens zo’n vakantie zul je allerlei activiteiten doen die het teamverband nog sterker maken. Ga bijvoorbeeld naar de Ardennen en geniet daar van alle watersportactiviteiten die daar worden aangeboden. Er zijn genoeg outdoor activiteiten die de hele groep bezighoudt. Ga op avontuur en kom erachter wie het allerbeste is in survivallen! 

 

Uw reactie

Categorieën

Deel dit bericht