Naar Hotel Grand Prestige

Beoordeling: Hotel Grand Prestige

  • Party
  • Weer
  • Eten
  • Cultuur

Onze aanrader: Turkije

Populaire bestemmingen


hotel grand prestige fotoBij het comfortabele vijfsterren Hotel Grand Prestige in Side is het overduidelijk dat je zelf de enige bent die exclusief de keuzes maakt. Zeg het maar: liever genieten van de zon aan het strand, of in een heerlijke ligstoel met eigen parasol bij een van de schitterende zwembaden. Of misschien toch een voorkeur aan een romantisch zonnebad op je eigen grote balkon waar natuurlijk ook een ligbed en parasol tot je beschikking staan. En natuurlijk is ook daar je eigen minibar gevuld met lekkere koele en gratis frisdranken.

Dezelfde keuzevrijheid geldt ook voor de uitgebreide maaltijd mogelijkheden. Je kunt lekker buiten in de schaduw aan de vijver lunchen en dineren met een mooi uitzicht op het groen en de zwembaden, of binnen heerlijk eten en tegelijkertijd genieten van een passende melodie van de eigen vaste hotelpianiste. 
Vervolgens kun je er voor kiezen om de bezienswaardigheden van de oude stad Side en haar omgeving (vlakbij Side liggen bijvoorbeeld de antieke steden Perge en Aspendos) te gaan bezoeken. Maar er is ook niks op tegen als je kiest voor ontspanning en je heerlijk laat verwennen met alle goeds dat het Hotel Grand Prestige in het eigen Resort allemaal heeft te bieden.

Voorzieningen

Turkije vakantieHet hotel biedt zeer uiteenlopende activiteiten aan. Wil je heerlijk ontspannen dan kan dat aan een van de grote zwembaden op een schaduwrijke of juist op een zonnige plaats. Er zijn natuurlijk bij de zwembaden voldoende poolbars voor een koele drank op zijn tijd. Ook in het Cleopatra Spa Centrum is ontspannen een duidelijke opdracht. Daar kan je kiezen uit een bezoek aan een van de sauna’s, de Hamam of het stoombad of nog beter: lekker genieten van een heerlijke Turkse massage. Wil je jezelf toch eens inspannen om het lichaam in conditie te houden of wat extra kilootjes er van af te trainen? Dan ga je toch een uurtje in de uitgebreide fitness of schrijf je je gewoon in voor een van de aerobics- of steps- of zumbasessies. 

Vermaak is er in dit hotel te kust en te keur. Vóór het hotel is er een uitgebreide promenade met vele leuke kleding- en souvenirwinkeltjes, waar het goed shoppen is. Het hotel beschikt verder over een eigen disco en een eigen theater waar allerlei thema-avonden met uiteenlopende (dans-, muziek- en cultuur-) voorstellingen voor groot en klein plaatsvinden.

Gastronomische hoogstandjes

Of je nu kiest voor het open buffet, waar de koks steeds ter plaatse de heerlijkste gerechten voor hun gasten bereiden, of voor het Italiaanse restaurant, de kwaliteit van de maaltijden is hier puur gastronomisch genieten. Wil je tijdens die verwennerij ook nog eens een schitterend uitzicht over de omgeving? Dan kan je het panoramarestaurant van harte worden aanbevolen. Het diner wordt op het panoramadak geserveerd terwijl jij in de ban raakt van de mooiste zonsondergang die je ooit hebt gezien.

Goedkoop naar: Hotel Grand Prestige?

Vind jij Hotel Grand Prestige leuk?