Blog

Verschillende kortingscodes om jouw goedkope vakantie te boeken

  • admin
  • 01 februari 2023
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Heerlijk Weekendje Weg met een Kortingscode van TUI

We zijn dol op korting, aanbiedingen en kortingscodes. Daarnaast zijn we helemaal weg van op vakantie gaan. Als we van beide kunnen profiteren kunnen we ons geluk al helemaal niet op. Een heerlijke vakantie boeken met een hoop korting. We willen het allemaal. Gelukkig is het mogelijk en is het ook niet heel ingewikkeld. We zetten de verschillende kortingscodes voor jou op een rijtje, zodat ook jij ervan kan profiteren!

De actieve kortingscodes

Met een beetje geluk is er altijd wel een kortingscode beschikbaar. Je moet er alleen even naar zoeken. Je hebt kortingscodes vanuit vliegmaatschappijen, maar ook via andere boeking websites. Het enige wat je moet doen is heel goed kijken wat de code precies inhoudt. Soms kun je wel een kortingscode ontvangen, maar moet je die binnen een bepaalde periode verzilveren. Soms geldt zo’n kortingscode ook alleen buiten de schoolvakanties. 

Een voorbeeld van zo’n kortingsactie is dat je € 200 korting per persoon krijgt als je nu een vakantie boekt. Je moet de kortingscode dan wel binnen een bepaalde termijn verzilveren. Als de vakantie die jij hebt gepland, daarbinnen valt, is dat natuurlijk heel mooi meegenomen. Of je nu met z’n tweeën gaat of met een groot gezin, het kan veel schelen op een boeking. 

De persoonlijke kortingscode

Er zijn actieve kortingscodes, die zichtbaar zijn voor iedereen. Er zijn ook kortingscodes die alleen voor jou gelden. Dit zijn persoonlijke codes, die jij in jouw mail ontvangt. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je inschrijven bij een nieuwsbrief. Vaak krijg je zo’n kortingscode TUI ook als je al eerder een vakantie daar hebt geboekt. Daarom is het ook interessant om elk jaar bij dezelfde maatschappijen te boeken. Dan heb je kans dat je het jaar erna met korting op vakantie kunt. 

Zorg dus dat je je inschrijft voor de nieuwsbrieven en je mails goed in de gaten houdt. Anders kun je zomaar een hele interessante kortingscode mislopen. 

Last minute korting

Bij de actieve en persoonlijke kortingscode, moet je vaak ook een echte code invullen. Alleen als je die invult en toepast, wordt de korting verrekend met het eindbedrag. Er zijn ook gevallen waarbij je geen code hoeft in te vullen. In dat geval wordt de korting meteen verwerkt. De last minute korting is daar een goed voorbeeld van. Je ziet dan meteen hoeveel korting je krijgt en daardoor is het bedrag dat je moet betalen ook meteen duidelijk. 

Door de last minute korting kun je tot wel 75% korting krijgen op jouw vakantie. Dat is een interessante deal, die zomaar voor jou van toepassing kan zijn. Het is in ieder geval de moeite waard om het te bekijken, voordat je jouw vakantie boekt.

De vroegboekkorting

Naast de last minute korting is er ook altijd een vroegboekkorting. Bij TUI kun je tot wel 30% korting krijgen als je 4 maanden voordat je vertrekt jouw vakantie boekt. Dat is ook een mooi bedrag dat je dan uiteindelijk bespaart. 

Het maakt dus eigenlijk niet uit wanneer je in het jaar boekt. Gedurende het hele jaar heb je de kans om korting te krijgen op jouw vakantie. Wees dus geen dief van jouw eigen portemonnee en houdt de kortingsacties altijd in de gaten. Vaak komen gezinnen al snel in aanmerking voor vroegboekkorting. Je weet immers wanneer de schoolvakanties vallen en je moet zelf ook al snel je vakantie door geven. Dat betekent dat je ook al vroeg in het jaar jouw vakantie kunt boeken. Van die 30% vroegboekkorting kun je dan al gebruik maken. 

Durf je het aan om last minute te boeken? Dan kom je in aanmerking voor die 75% korting natuurlijk!

Uw reactie