Blog

All inclusive op reis: goedkoop een luxe vakantie vieren

  • admin
  • 04 juli 2022
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
All Inclusive op Reis

Een all inclusive vakantie is ideaal voor mensen die van wat luxe houden. Je betaalt één prijs waar alles bij inbegrepen is. Je maakt dus geen extra kosten voor de vlucht, het verblijf of voor je eten en drinken. Veel van de all inclusive hotels hebben ook luxe faciliteiten waar de gasten gebruik van kunnen maken, zoals een sportschool, spa of entertainment. Deze optie is ook zeer geschikt voor gezinnen, omdat je precies weet hoeveel je betaalt. Lees hier over alle voordelen die bij een all inclusive reis komen kijken!

Je hoeft nergens naar om te kijken

Als je op vakantie gaat wil je helemaal tot rust komen en je nergens zorgen over maken. Een all inclusive hotel is daarom perfect. Je hoeft geen restaurants te zoeken of plekken te vinden waar de kinderen zich kunnen vermaken, want je kunt alles in het hotel vinden. Nu heb jij de tijd om tot rust te komen en te ontsnappen uit de hectiek van het dagelijks leven. Heb je zin om de hele dag langs het strand te liggen? Geen probleem, doe gewoon waar je zin in hebt en schuif aan het einde van de dag aan tafel om te eten wat jij wilt.

Pure luxe

Kies je voor all inclusive vakanties bij Vakantiedealz, dan kun je zeker zijn van een vakantie met veel luxe. Denk bijvoorbeeld aan een resort met een gigantisch zwembad dat ook nog eens naast de zee is gevestigd. Een bar in het zwembad waar je smoothies of cocktails kunt halen, om van te genieten terwijl je op je luchtbedje ligt te zonnen. Eet zoveel je wilt, want de koks van het restaurant regelen je ontbijt, lunch, snacks en diner! Sommige hotels hebben ook faciliteiten zoals een sportschool of wellness. Boek een massage of bezoek de sauna en geniet in de avond van het entertainment dat het hotel biedt.

Alles inclusief voor een lage prijs

Een ander groot voordeel van een all inclusive vakantie is het voordelige tarief. Je betaalt een vaste prijs waar alles bij inbegrepen is, en hoeft dus niet bang te zijn dat je te veel spendeert op vakantie. Vaak betaal je maar een klein bedrag voor het eten en eventueel het drinken. Hoe alles zo voordelig kan zijn? Dat komt doordat het hotel veel groter inkoopt dan bijvoorbeeld een klein gezin. Als je elke dag naar een restaurant gaat ben je vaak meer geld per persoon kwijt. Een all inclusive vakantie kan dus een uitstekende keuze zijn. Toch is het goed om altijd even na te rekenen hoeveel je precies voor de vlucht, het verblijf en het eten en drinken betaalt. 

Perfect voor gezinnen

Een vakantie waar alles bij is inbegrepen is ideaal voor (jonge) gezinnen. In veel all inclusive hotels vind je namelijk ook kinderzwembaden, een kidsclub of animatieteam waar je kinderen zich kunnen vermaken. Zo weet jij zeker dat je kinderen zich ook vermaken en heb jij ook even wat tijd voor jezelf. Daarnaast is het ook een goede manier om je kinderen allerlei eten te laten proeven. Ze mogen zelf opscheppen en als ze iets niet lusten is dat geen probleem. 

Bestemmingen

Turkije is een populaire bestemming voor all inclusive vakanties omdat zij erg goed zijn hierin. Er zijn vele hotels met alles erop en eraan waar de kwaliteit erg hoog is. Maar ook bijvoorbeeld een all inclusive Egypte is een goed idee, je weet zeker dat je een veilige basis hebt waar je terecht kunt voor alles. Er zijn veel landen waar all inclusive populair is, er is er overal wel eentje te vinden.

Conclusie

Een all inclusive vakantie is een goede optie voor mensen die zichzelf graag baden in luxe. Geniet van onbeperkt eten en drinken terwijl je gebruik maakt van alle faciliteiten voor een scherpe prijs!

Uw reactie