Blog

Tips voor een goedkope vakantie naar het Midden-Oosten

  • admin
  • 06 september 2023
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Turkse Moskee

Wil jij graag een keer op vakantie naar het Midden-Oosten? Het Midden-Oosten kent prachtige bestemmingen en landen. Toch zijn sommige bestemmingen erg prijzig en is het belangrijk om dit goed in de gaten te houden. Er zijn gelukkig genoeg goedkopere opties voor een vakantie naar het Midden-Oosten.

Hieronder vind je tips voor een goedkope vakantie naar het Midden-Oosten! 

 

Turkije 

Een goede optie voor een goedkope bestemming in het Midden-Oosten is Turkije. Een vakantie naar Turkije met FTI kun je makkelijk en snel boeken. In Turkije zijn er veel verschillende mooie bestemmingen die je kunt bezoeken. Denk aan de hoofdstad Istanbul of de badplaats Alanya. In de hoofdstad kun je je ogen uitkijken naar de vele culturen die de stad kent. In Alanya kun je heerlijk genieten van een rustige strandvakantie. Je kunt hier ook snorkelen en duiken om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken. Turkije is over het algemeen een relatief goedkope bestemming. Dit maakt Turkije een interessante bestemming als je op zoek bent naar een goedkope bestemming in het Midden-Oosten! 

Egypte 

Een andere goedkope bestemming in het Midden-Oosten is Egypte. Een vakantie naar Egypte met FTI is erg voordelig en eenvoudig om te boeken. In Egypte heerst het hele jaar door een mild en warm klimaat. Ook schijnt de zon er het hele jaar, wat het land ook een interessante bestemming maakt om te bezoeken in de winter! Voor een strandvakantie kun je terecht bij een van de vele mooie badplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan Marsa Alam, Sharm el Sheikh of Hurgharda. Hier kun je ook goed snorkelen of duiken. De onderwaterwereld van Egypte is erg indrukwekkend en je kunt er veel verschillende soorten vissen spotten. Zeker een aanrader om te overwegen als je op zoek bent naar een goedkope bestemming in het Midden-Oosten! 

Jordanië 

Jordanië is ook een interessante bestemming om in het achterhoofd te houden als je op zoek bent naar een voordelige bestemming in het Midden-Oosten. Jordanië is een relatief goedkope bestemming en heeft veel verschillende interessante bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het indrukwekkende Petra, Wadi Rum of aan de hoofdstad Amman. Zo leer je de cultuur en historie van Jordanië goed kennen. Jordanië ligt aan de Dode Zee, wat een ideale plek is om even te zwemmen en uit te rusten. De Dode Zee heeft veel zout en wanneer je in het water gaat blijf je vanzelf drijven. Een unieke ervaring die je zeker niet mag overslaan bij een bezoek aan het land Jordanië! 

Met al deze inspiratie voor een vakantie naar het Midden-Oosten kun jij alvast je volgende vakantie plannen!

Uw reactie