Blog

Een goedkoop weekendje weg met deze Fletcher aanbiedingen

  • admin
  • 01 februari 2023
  • 0 reactie(s)
  • Geplaatst in:
Fletcher Aanbiedingen in Amsterdam

We doen het veel te weinig, namelijk op vakantie gaan in eigen land. Heel zonde eigenlijk, want er is zoveel te zien in ons eigen kikkerlandje. Als je een Fletcher aanbieding gebruikt ben je ook nog eens voordelig uit. Dat is nog eens mooi meegenomen. Hoe je van die Fletcher aanbiedingen kunt profiteren, lees je uiteraard in dit artikel. 

Fletcher aanbieding van Kruidvat

Bij Kruidvat kun je een Fletcher aanbieding voor maar liefst € 12,99 scoren. Dat is de prijs per persoon per nacht, die natuurlijk ook iets hoger kan uitvallen. Je kunt de aanbieding scoren in Kruidvat winkels, maar ook online. Je ontvangt dan vanzelf de activatiecode om jouw aanbieding te verzilveren. 

Hierdoor kun je zelf een datum kiezen die jou en jouw partner perfect uitkomen. Je kunt natuurlijk ook altijd je zoon of dochter meenemen. De faciliteiten in Fletcher hotels zijn namelijk helemaal op kinderen afgestemd. Dat maakt de hotels van Fletcher ook heel kindvriendelijk. 

Fletcher aanbieding AD

Het Algemeen Dagblad heeft ook vaak Fletcher aanbiedingen. Je kunt dan een overnachting voor 2 personen boeken in één van de 100 Nederlandse Fletcher hotels. Voor een klein bedrag kun je al overnachten in een andere stad. Verveling komt haast niet voor, door de tennisbanen, zwembaden en wellnessresorts in de hotels. 

Zo’n aanbieding is ideaal als je een dagje weg hebt gepland. Het nadeel is wel dat je deze voucher vaak tot een bepaalde datum kunt verzilveren. Dat is wel iets om op te letten voordat je deze aanschaft. Natuurlijk wel heel ideaal als je bijvoorbeeld concerttickets hebt gekocht. Fletcher hotels zitten op zoveel plekken, dat er vast wel een in de buurt zit, waar je achteraf kunt slapen. Nog mooier is het als je zo’n AD-aanbieding of andere kortingscode kunt verzilveren. 

Fletcher aanbieding voor € 25

Als bovenstaande aanbiedingen niet beschikbaar zijn, dan heb je altijd nog de Fletcher aanbieding voor € 25. Vanzelfsprekend kost een overnacht dan maar € 25 en daar zit het ontbijt zelfs bij inbegrepen. Je hebt ook een ruime keuze, uit een van de 101 drie- of viersterrenhotels in Nederland. 

Als je last minute naar een Fletcher hotel wil zijn de prijzen vaak nog voordeliger. Ideaal als je plotseling ergens wil gaan eten of een spontane citytrip hebt gepland. Ook voor een plotselinge fietsvakantie is een Fletcher hotel ideaal. Je bekijkt natuurlijk graag eerst het weer, voordat je zo’n fietsvakantie gaat plannen. 

De deal is altijd voor één nacht, maar je kunt natuurlijk gemakkelijk een paar nachten bijboeken. Je betaalt dan bijvoorbeeld € 25 per nacht, waarbij je elke dag kunt genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijt. Een hotelovernachting vindt je haast nergens goedkoper. 

Altijd goedkoop met Fletcher

Een vakantie in eigen land hoeft dus niet duur te zijn. Je pakt de spullen en kunt zo naar een van de Fletcher hotels in Nederland rijden. Natuurlijk wel vooraf even gebruik maken van een van de aanbiedingen. Het zijn er in ieder geval een hoop, waardoor je haast nooit de volledige prijs hoeft te betalen voor jouw overnachting.

De hotels zijn ook prima van kwaliteit. Alle faciliteiten die je nodig kunt hebben in een hotel, heb jij tot je beschikking. Bovendien zitten de hotels door het hele land, zodat je nooit ver hoeft te rijden vanuit jouw bestemming. 

Een citytrip in Nederland is altijd een goed idee, maar al helemaal als je voordelig kunt blijven slapen in een van de Fletcher hotels. Maak nu nog gebruik van een van deze aanbiedingen en boek snel jouw vakantie in eigen land. Wij zijn benieuwd welke plek jullie hebben uitgekozen! 

Uw reactie