Naar Hotel Miracle Resort

Beoordeling: Hotel Miracle Resort

  • Party
  • Weer
  • Eten
  • Cultuur

Onze aanrader: Turkije

Populaire bestemmingen


Hotel Miracle Resort vakantieMiracle Resort in Antalya is er zo op gericht om haar gasten compleet te vermaken, dat je de gehele vakantie voor jouw ontspanning het Resort niet hoeft te verlaten. Het beschikt over luxe kamers met eigen balkon en natuurlijk airconditioning. Familiekamers hebben twee kamers met een eigen tussendeur. Het Resort ligt direct aan het eigen privéstrand met alle voorzieningen die je daar maar wenst. Het Miracle beschikt echter ook over meerdere zwembaden, compleet met zonneterrassen, etcetera. 
Eten bereiden is door de koks van het Miracle tot kunst verheven. En het eten oogt niet alleen lekker, het is ook overheerlijk. Of je nu eet in het grote buffetrestaurant, of in een van de exclusieve à la carte restaurants (Italiaans, Turks, vis en Mexicaans), nergens zul je ooit teleurgesteld raken.

De faciliteiten

Hotel Miracle Resort boekenZelden zul je een hotel tegenkomen waar zoveel ontspanning geboden wordt, als in Miracle Resort. Een privéstrand en diverse binnen- en buitenzwembaden, compleet met poulebars, waterglijbanen, ligstoelen, handdoekenservice en parasols. Ook zijn er op het resortcomplex aparte, veilige kinderbaden. 
Verder zijn er diverse discotheken, is er een bioscoop en een internetcafé (wifi is in de lobby zelfs gratis). In het amfitheater worden elke avond voorstellingen gehouden, waarbij de plaatselijke cultuur niet wordt vergeten. 
Voor je ontspanning biedt het Miracle Resort een sauna, een Turks bad en diverse heerlijke massages en behandelingen aan. Voor je inspanning worden door gediplomeerde instructeurs aerobics- en stepslessen verzorgd. Ook biedt het complex vele mogelijkheden voor sportbeoefening, zoals biljart, tennis, darts, boogschieten, etcetera etcetera. Het animatieteam adviseert je graag over de vele mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. Speciaal voor de jongeren zijn er speeltuinen, gamerooms, een speelkamer, mini-club (voor 4-8jr), midi-club (voor 9-11jr) en teenageclub (voor 12 tot 16jr).

De verzorging

Miracle Resort spreekt over een Ultra All Inclusive-formule en doet haar best dat ook helemaal waar te maken. Een uitgebreid ontbijtbuffet (Engels, Turks, Continentaal, hartig en zoet) tot (speciaal voor de uitslapers en de nachtbrakers) maar liefst 11.00 uur. Lunch en diner in buffetvorm. De hele dag door zijn er verse snacks, zoals patisserie, döner, ijs, fruit en BBQ verkrijgbaar; en van 24.00 tot 06.00 is er een uitgebreide selectie van middernachtsnacks voor iedereen die nog wel wat lust na het uitgaan of niet is uitgeweest maar nog niet kan slapen van de honger! En natuurlijk zijn normale non-alcoholische- en alcoholische drankjes altijd gratis.

Goedkoop naar: Hotel Miracle Resort?

Vind jij Hotel Miracle Resort leuk?